DOBRODOŠLI NA NAŠ SAJT

Lilia knjige

Izbor edukativnih i zanimljivih priča, za devojčice, dečake i blizance.
Izaberite knjigu i personalizujte je u nekoliko jednostavnih koraka..

Anja I Misterija Nestalih Igračaka

Za dečake
Za devojčice
Sakupljanje igračaka posle ove priče postaje sastavni deo igre. Saznajte kako nepozvani gosti prave zabavu koja se baš i ne dopada glavnim junacima. Cilj je da deca na jedan kreativan, pomalo zastrašujuči način nauče prve svoje obaveze, razviju prve zdrave navike koje će biti od pomoći mami i tati.

Cena: 2990,00 RSD


Slađa u Novogodišnjem Gradu

Za dečake
Za devojčice
Ovo je priča u kojoj glavni junak pomaže Deda Mrazu kako bi pokloni stigli tamo gde je planirano. Novogodišnji svetlucavi grad pun vrednih patuljaka sa Deda Mrazom i glavnim junakom biće u jednoj avanturi. Razviće se osecaj zahvalnosti, prijateljstva i pripadanja. Deca ipak najbolje čuvaju tajnu, a tajne Deda Mraza su zaista posebne. Da li će pokloni biti u pravim rukama saznaćete u ovoj neverovatnoj prazničnoj priči punoj iznenađenja.

Cena: 2990,00 RSD


Super Dvojka: Ivan I Jana

Za blizance
Samo blizanci znaju koliko je zanimljivo njihovo pojavljivanje. Njihova je sreća što od samog nastanka imaju sa kim sve da dele. Za roditelje je to dupla radost. Da li blizanci vole iste stvari, da li se uvek lako dogovore oko igara i da li će oboje izabrati istu čokoladu saznaćete u našoj priči.

Cena: 3190,00 RSD


Staša, princeza svilene šume

Za devojčice
Da li vi nekada pomislite kakve sve tajne krije stari podrum? Vaše dete ostvariće se u ulozi princeze i pomoćiće jednom kraljevstvu da opstane. Složićete se, svaka devojčica mašta o kruni, kočijama i slatkom kraljevstvu. Kroz ovu priču dete će naučiti da je tuđa sreća bitna podjednako kao i sopstvena.

Cena: 2990,00 RSD


Filip U Rođendanskoj Dolini

Za dečake
Za devojčice
Priča o jednoj zanimljivoj rođendanskoj žurci, gde pored glavnog lika, Vašeg deteta, pojavljuju se i dva leptirića. Na jedan vešt način deci približavamo koliko je zapravo bitno da vode računa o prirodi i zaštiti životne sredine. Rođendanska zabava bez drugara ne bi imala smisla pa je vrednost drugarstva uključena u samu priču.

Cena: 2490,00 RSD


Sa Kim To Filip Spasava Dan?

Za dečake
Za devojčice
Odlazak u prirodu pretvaramo u jednu zanimljivu avanturu. Dinosaurusi i glavni junak osvajaju šumu i prikazuju lekciju prijateljstva. Za svu decu koja vole dinosauruse ovo je prava priča.

Cena: 2990,00 RSD


Da Li Se Jakša Plaši Zubara?

Za dečake
Za devojčice
Veoma često se susrećemo sa decom koja imaju razvijen strah od zubara. U ovoj priči približićemo deci šta i kako utiče na zdravlje njihovih zubića. Da li će slatke krofne glavnom junaku praviti probleme? Sve odgovore naći ćete u ovoj poučnoj priči. Cilj je da nakon ove priče, naši mali junaci sa osmehom odlaze kod stomatologa i potpuno razumeju negu zubića.

Cena: 2990,00 RSD